Program Creative Europe MEDIA opäť ponúka európskym filmovým profesionálom zázemie na Marché du Film v Cannes, ktorý sa bude konať od 16. do 24. mája 2023.

Či už ste filmár, ktorý sa chce stretnúť s potenciálnymi partnermi, distribútor hľadajúci nový obsah alebo producent, ktorý chce zabezpečiť financovanie pre svoj ďalší projekt, stánok Creative Europe MEDIA v európskom pavilóne je tým pravým miestom.

Účasť je otvorená pre nezávislých európskych producentov alebo distribútorov, t. j. tých, ktorí sú etablovaní v Európe a ponúkajú európsky obsah.

Aké sú výhody?
Môžete si dohodnúť stretnutie so svojimi kontaktmi v pavilóne, využiť jeho kaviareň, uvítací pult a ďalšie služby. Svoje projekty môžete predstaviť aj v našom online katalógu. Služby stánku sú bezplatné a pri vašej trhovej akreditácii môžete využiť špeciálnu sadzbu 379 EUR (bez dane).

MEDIA Sales Corner
Pre Sales agentov, ktorí sú primárne v Cannes, aby zvýšili svoj medzinárodný predaj, je tu priestor Creative Europe MEDIA na Riviére. V priestore sú k dispozícii stoly, stoličky a hosteska na prijímanie správ a plánovanie stretnutí.

Ako sa zaregistrujem?
Predregistrujte sa na stránke media-stands.eu a my vašu žiadosť odošleme do Creative Europe MEDIA, aby sme skontrolovali, či spĺňate kritériá.

Je nejaký termín?
3. mája na online registráciu

Tak prečo sa nepridať k nám? Zaregistrujte sa teraz: Marché du Film – Festival de Cannes – stánky médií (media-stands.eu)
Tešíme sa na vás v Cannes